Megjelentek a Made in Pécs (2017) videók

Második alkalommal került megrendezésre a Made in Pécs Fesztivál 2017. január 17-én. Pécs könnyűzenei klubjaiban a megyeszékhelyhez kötődő helyi zenekarok adtak 20 perces mini koncerteket. Örömmel tesszük közre a zenekarainkról elkészült videókat.

A Boja délben a Szabadkikötőben lépett fel nem kevés feszültség közepette. A nagy hidegnek köszönhetően Ricsi mindkét autójában lemerült az akku, Tomi jött menteni…Terveink szerint 10:00-ra ment volna a banda a helyszínre, de így csak 11:00 után értünk oda. Megrökönyödésünkre 11:30-kor se került elő frontemberünk Csongor. Vészhívó telefon után beesett. Tanár lévén tanterveket írogatott és nem nézte az órát. Jó ebédhez szólt a Boja és meglepetésünkre telt ház fogadott minket a Szabadkikötőben köszönet érte mindenkinek! Beállás után az első dalban (Röhög rajtatok) rögtön beütött a technikai malőr, nem szólt a hangfalakról a laptopról bejátszott mp3 J. Megoldva a helyzetet nagyon jó kis koncert kerekedett. Hivatalos info érkezett: – Nem jelent meg az utánunk jövő banda!
Tovább játszhattunk, bekerült a műsorba még két dal, de sokat nem maradhattunk, mert 13:20-kor a Kisesti kezdett a Nappaliba. A Bojáról készült koncertvideót itt láthatjátok:

 

Gyors pakolás, átrohanás következett a Pécs kultikussá váló klubjába. Fogott mindenki mindent, amit ért: Ivett, Tomi, Atti, Ricsi, Máté és Csongor cuccolt ezerrel a mínusz 10 fokban. Sziesztában sosem hálás a fellépés. Örömünkre, sorra jelentek meg az ismerős arcok és minden technikai nehézség ellenére jól lement a második buli is. Mindkét koncert, élő adásban volt, köszönhetően Horváth Máténak. Természetesen a Kisesti fellépése után is bikázni kellett az autókat, a lehelet is megfagyott, délután. Délutáni gyorsszervizek után koraestétől koncertről-koncertre járhattunk, nagyon bírtuk. Köszönet a szervezőknek, jövőre újra jövünk!

Vélemény, hozzászólás?