Izgalmasan telt szeptember harmadik hétvégéje

Zenekarjaink sűrű hétvégét tudhatnak a hátuk mögött. Szeptember 15-én este Vokányban a Szárnyas Falunapon koncertezett a Boja. Nagy öröm volt játszani a lelkes közönségnek, de sajnos a forralt borozásra és a teázásra nem volt időnk, a fellépés után gyors (hanyag) pakolás után Pécs volt az irány. A Pannon Magyar házban 21:30-tól játszott újra a Boja. Sajnos Gazsi (szaxofon, furulya, dorombének) nem tarthatott velünk a karneváli éccakába, így akusztikus kvartettben léptünk fel. Ebben az esztendőben lett 25 éves a Határokon Túli Magyarságért Alapítvány, a születésnap jegyében szeptember 15-20 között folyamatosak a kulturális programok, mi burgenlandi, vajdasági, felvidéki, horvát és erdélyi magyar közönségnek játszhattunk bensőséges, néhol duhaj „bulit”.

Másnap zenekarunk két tagja az alapítvány évfordulója alkalmából részt vett az emléktábla avatáson 11:00-kor, csík megyei népdalokkal. Aztán már a Kisestivel céloztuk be Orfűt! Délután az Eden Gasztronómiai Fesztiválon léptünk fel a Tekeresi Lovaspanzió udvarán. Jött az özönvíz és totál elmosta a koncertet, de azért Ivett lőtt róla néhány fotót:

 IMG_20170916_131529

Volt itt minden földi jó, kedvencünk lett a fahéjas sült alma, és a kiflibe sült csülök, de felejthetetlen emlék Fülöp Gyula bűvész előadása is. Tomi most se hiszi el a trükköket, még most is hajtogatja: „Hát ezt, meg hogy?!!? Hát ezt nem lehet….” stb.

eden_01-1-728x1024

Vélemény, hozzászólás?