2014

2014

 

Együttműködés a Csorba Győző Megyei Könyvtárral

Hosszú távú együttműködés hátrányos helyzetű, elszigetelt települések kulturális életének javítása érdekében. A Hangerdő Társulat gyermekelőadásai: Szamárfüles varázskönyv, A Mikulás és a Krampusz kalandjai, a Karácsonyi Jézuska váró, és a Két vadász meg egy Nyúl című gyermekelőadások összehozzák a kistelepülések közösségeit. Közös programot nyújt a családok részére, szórakoztat, tanít, nevel. A Pécsi Vígságtévők: Petőfi a „betyár” című előadása a magyar irodalom remekeit viszi el az elszigetelt közösségekhez. A produkciók jelmezét, díszletét, hangosítását, utaztatását egyesületünk oldotta meg.

bk-logo-ures(1)

Együttműködés a Trigó Kft-vel

Minden év januárjában a Trigó Kft. marketing tevékenységet folytat a saját felvásárlóival. Konferenciák, termékbemutatók, előadások és kulturális műsorok szerepelnek a négy hetes programban. A rendezvényekre minden héten, pénteken kerül sor. Egyesületünk január 10 – 31 között biztosította a rendezvény hangtechnikáját és fellépett a Kacsikíká.

Együttműködés a pécsi Árpád Fejedelem Gimnáziummal

A gimnázium végzős diákjainak szalagavatója a pécsi ANK-ban került megrendezésre 2014. január 25-én. Egyesületünk biztosította a nagyterem hang és fénytechnikáját. A rendezvény keretein belül fellépett a Kacsikíká.

Óbányai Nyitott Kapuk Napja és Tűzkerék gurításIMG_8839

Az I. Óbányai Nyitott Kapuk a Tűzkerék gurításának hétvégéjén várja az idegenforgalom és a turisztika szakmai képviselőit. A Kós Károly díjjal kitüntetett falu minden évben megrendezi nagy hagyományokkal bíró tűzkerék gurítását. Egyesületünk első alkalommal vett részt a tél búcsúztató népszokáson (2014. március 9.). A rendezvényen részt vett a Hangerdő Társulat. Előadásuk (Szamárfüles Varázskönyv) a második napon volt megtekinthető.

Együttműködés a siklósi Batthyány Kázmér Általános Iskolával

Egyesületünk kiváló kapcsolatot ápol a siklósi Batthyány Kázmér Általános Iskolával. A 2014-es évben az intézmény által rendezett jeles napokon a Hangerdő Társulat interaktív gyermekelőadásokat adott elő farsangkor, gyereknapon és Szent Miklós napján. Egyesületünk biztosította az előadások díszletét, jelmezét és kellékeit.

Együttműködés a Kerek Világ Alapítvánnyal

Egyesületünk támogatta a Kerek Világ Alapítványt trambulin vásárlásban 2014. június 5-én. A fogyatékkal élők intézményében zajló gyermekprogramokon fontosak a különféle mozgást segítő gyermekjátékok.

POSZT-OFF programban a Mits&Büki

Több évre visszatekintő hagyománnyal rendelkezik a Játszótársak a függöny mögött c. előadássorozat. Huszti Péter és Piros Ildikó volt a vendége a 2014. július 7-én megrendezett beszélgetős előadásnak. Egyesületünk az eseményen a Mits&Büki Duó fellépését támogatta. Biztosította a hang- és fénytechnikát.

Tanévzáró buli Bólyban

Második alkalommal került megrendezésre tanév végén a rendezvény. Célja, hogy az iskolai tanévzáró után szülők, gyerekek, tanárok együtt töltenek el egy vidám vasárnap estét. A felújított bólyi Kiskastélyban 2014. június 15-én fellépett a Kacsikíká. Egyesületünk biztosította az esemény hang- és fénytechnikáját és promóciós tevékenységet végzett.

Együttműködés a Pécsi Szivárvány Gyermekházzal.

A nyári szünidőben a Pécsi Szivárvány Gyermekház napközis táborozást szervez. Hetente váltják egymást a turnusok. Több száz gyermek táborozik a szünidőben, az intézményben. Egyesületünk két alkalommal biztosított kulturális kikapcsolódást a gyermekek számára. Bemutatásra került a Hangerdő Társulat: Szamárfüles Varázskönyv c. előadása, Elek Ányos: Bőröndmesék c. produkciója, továbbá kézműves foglalkozásokat, arcfestést szerveztünk. Egyesületünk biztosította a hang- és fénytechnikát és az előadások díszletét.

Az Egyesület hangtechnikájának fejlesztése. 

Egyesületünk bevételeiből és a személyi jövedelemadó 1%-os felajánlásaiból továbbá tagdíjakból fejlesztette a szervezet hangtechnikáját. Vásárlásra került 2db. Yamaha-C112-s hangfalpár állványokkal kábelezéssel továbbá egy Zakk keverő effektekkel.

10321126_258614284262769_3048440705195810337_o

Együttműködés Pogány önkormányzatával.

Hagyományosan megrendezésre kerül minden évben a Pogányi Hagyományok Hete fesztivál. Az egy hetes rendezvény zárónapján 2014. augusztus 19-én egyesületünk támogatásával fellépett a Kacsikíká. Biztosítottuk a rendezvény hang- és fénytechnikáját, az eszközök szállítását és promóciós tevékenységet folytattunk.

Mesterségek Ünnepén a Boja

Immáron 28. alkalommal került megrendezésre a Budai Várban a Mesterségek Ünnepe fesztivál. Egyesületünk támogatta a Boja fellépését, a szükséges hangtechnikáról, valamint a zenekar szállításáról is gondoskodott 2014. augusztus 20-án.

A Szolnoki Örökség Fesztiválon a Boja

Gyakori vendég Szolnokon a Boja, ahol a XIX.-ik Örökség Fesztiválon muzsikált 2014. augusztus 23-án.Egyesületünk támogatta a Boja fellépését, a szükséges hangtechnikáról, valamint a zenekar szállításáról is gondoskodott.

Együttműködés a Redtoo-val

A svájci székhelyű Red too 2014-ben ünnepelte fennállásának 15 éves évfordulóját. Ennek tiszteletére Bázelban 2014. augusztus 31-én egy napos családi fesztivált rendezett. Egyesületünk biztosította a rendezvény hang- és fénytechnikáját és a Kacsikíká fellépését.

10648499_1006803412669964_4543133031647730145_o

Ízek Korok Hangulatok fesztiválján a Boja

A harmadik alkalommal megrendezésre kerülő esztergomi fesztiválon 2014. szeptember 5-én lépett fel a Boja. Egyesületünk támogatta a Boja fellépését, a szükséges hangtechnikáról, valamint a zenekar szállításáról is gondoskodott.

Határon Túli Magyarok Fesztiválján a Boja

Minden évben megrendezésre kerülő fesztiválon a Boja két fellépést vállalt. A horvátországi Laskón és Pécsett. Egyesületünk támogatta a Boja fellépését, a szükséges hangtechnikáról, valamint a zenekar szállításáról is gondoskodott.

Olaszi falunapon a BOSS

Minden évben a szürethez kapcsolódóan megrendezésre kerül az olaszi falunap. Egyesületünk 2014. szeptember 27-én a Band Of Street’s zenekar fellépését támogatta. Egyesületünk biztosította a hangszerek és a fellépők utazását.

Halloween Party Bólyban

Három civil szervezet együttműködésével került megrendezésre 2014. november 8-án a bólyi Kiskastélyban a hagyományos Halloweenparty. A Bólyi Parkvárosért Egyesület a Bólyi Ifjusági Egyesület és a Cult-Fusion Egyesület közös projektjében fellépett a Kacsikíká a pécsi Junkie Jack Flash, a bólyi OsztályTársak Voltunk. Egyesületünk biztosította a rendezvény hangtechnikáját és promóciós tevékenységet is folytatott.

Együttműködés a pécsi Waldorf Iskolával.20141129_174811

Adventi Bazárral készült a pécsi Mandulafa Iskola advent első vasárnapján 2014. november 29-én. A jótékonysági célú rendezvény az intézményt fenntartó egyesületet támogatta. Egyesületünk az ünnepi eseményen a Hangerdő Társulat Jézuska váró előadását támogatta.

Karácsonyi koncert a bólyi Kiskastély Kávézóban

Két zenekar karácsony koncertje 2014. december 26-án került megrendezésre Bólyban a felújított Kiskastélyban. Fellépett a Kacsikíká és az OsztályTársak Voltunk zenekar. Egyesületünk biztosította a rendezvény hangtechnikáját és promóciós tevékenységet is folytatott.

Vélemény, hozzászólás?