2012

2012

 

A ZeneBoja című nagylemez megjelentetése

Az együttes a ZeneBoja kislemez anyagára építette a nagylemezt. A hangfelvételek a Kodály Központban és a Sonarium Stúdióban készültek, 2011 novemberében. A felvételek utómunkáit 2012-ben készítették el, ekkor valósult meg a borítótervezés, grafikai tervezés, nyomdai előkészítés is. A szerzői kiadásban megjelenő anyag 250 példányban került forgalomba.

borító

15 éves a Pöndöly Néptáncegyüttes.

Sikeres volt a 2011. novemberi alkotói pályázat (Martos Csongor, Kirch Zoltán). A pályázati anyag elkészítése, szerződések megkötése, teljes pályázati adminisztráció bonyolítása, és a program megvalósítása 2012-ben történt. Két részből álló egész estét betöltő néptánc előadást hozott létre alkotói pályázatából a Pöndöly. A táncszínházi produkció két alkalommal töltötte meg a komlói színháztermet 2012. április 21-én, és 22-én.

 

Pannon Filharmonikusok – Csigaház programjának támogatása.

Rendszeresen megvalósuló gyermekrendezvény. A program részére játékok, kézműves foglalkozás biztosított egyesületünk 2012. február 18-án. A kézműves foglalkozásokat Somogyi Eszter vezette.

 

Baranya Megyei Barangolások a Bojával.

A Csorba Győző Megyei Könyvtár szervezésében négy helyszínen világzenei koncertek valósultak meg 2012 tavaszán.

Március 8: Somogyapáti

Április 14: Boldogasszonyfa

Április 24: Vékény

Május 19: Görcsöny

A programban próba helyszín biztosítása, szervezési, pakolási, szállítási feladatokat ellátását támogattuk.

 

Talentometer zenei versenyen a Boja.

A zenekar saját arculatának kialakítása, propagandamunkák, közönségtoborzás volt a célja a zenei versenyen való indulásnak. A zenekar bejutott a verseny elődöntőjébe. Az A38 rendezvényhajón koncert fellépési lehetőséget kapott 2012. május 13-án.

 

Czepf József diploma koncertje a Zsolnay Kulturális Negyedben.

Az egyesületünket külső munkával folyamatosan támogató fuvolaművész master diplomakoncertjét 2012. május 26-án tartotta a pécsi Zsolnay Kulturális Negyedben. A koncert meghívó tervezésében, marketing tevékenységben támogattuk a produkciót, amelyről hang és videó anyag is készült.

 

Az I. Bólyi Strandfesztivál megrendezése.

A rendezvényt Bóly Város Önkormányzata, a Parkvárosért Egyesület, a Bóly és Térsége Zeneoktatásáért alapítvány közösen rendezte egyesületünkkel. Promóciós videók készítését, plakáttervezést, nyomtatást, sokszorosítást végzett egyesületünk, és a Bólyi Harmonika Zenekar, a Boja, az OTV együttes fellépéseinek technikai hátterét biztosította. A fesztivál 2012. augusztus 17-én került megrendezésre.

 

Összefonódás – Ősz 2012., Kultúrák találkozása.

A Pécsi Művészetek és Irodalom Házában négy évszakon keresztül szervezte egyesületünk a Összefonódás programokat. A Boja és a Golestan zenekarok közös koncertjének lebonyolítása, volt az Összefonódás-Ősz. Promóciós videók készítése, plakáttervezés nyomtatás, sokszorosítás, és a fellépő zenekarok számára a technikai feltételek biztosítása volt egyesületünk feladata. A rendezvény 2012. szeptember 27-én került lebonyolításra.

 jazzest

Óévbúcsúztató jam session

Bólyi muzsikusok örömzenélésével ért véget a 2012-es esztendő. Plakáttervezés, a hang és fénytechnika biztosítása volt egyesületünk feladata. A rendezvény 2012. december 29-én került megrendezésre.

Vélemény, hozzászólás?